Wat kun je verwachten?


Het is een uitdaging om energiewerk te omschrijven, want woorden zijn duaal en gericht op het tastbare. Energiewerk zoals healing/reading is niet tastbaar en kan je het best zelf ervaren.
 

Afspraak?

Bel of mail gerust voor meer informatie of voor een afspraak:                      
    
  06 33848211

  info@heallight.nlType sessies

Foto healing/reading

De foto met je vraag en eventuele beschrijving van je problemen en klachten waar je healing/reading op wenst, kun je per email sturen. Op het afgesproken tijdstip stem ik af op de foto; energiesysteem, essentie. Je hoeft er zelf niets speciaals voor te doen. Na afloop van de healing/reading ontvang je een audio opname van de sessie per email.Telefonische/Skype healing/reading

Op het afgesproken tijdstip kun je contact maken via het sessie-telefoonnummer of een videobeldienst in overleg (Facetime, Zoom, Whatsapp ect.).
De sessie begint met een kort inleidend gesprek over je vraag waar je healing/reading op wenst. Je legt mij uit wat je belemmert of wat je problemen en klachten zijn. Vervolgens stem ik af op jou; je energiesysteem, je essentie. Indien gewenst kan de healing/reading sessie worden opgenomen en ontvang je de audio opname per email.LIVE healing/reading in de praktijk

De sessie vindt plaats in de praktijk in Amstelveen en begint met een kort inleidend gesprek over je vraag waar je healing/reading op wenst. Je legt mij uit wat je belemmert of wat je problemen en klachten zijn. Vervolgens stem ik af op jou; je energiesysteem, je essentie. Daarna neem je plaats op de behandeltafel met je kleding aan. De healing/reading eindigt met een afrondend gesprek. Indien gewenst kan de healing/reading sessie worden opgenomen en ontvang je de audio opname per email.


 

Nazorg

Nazorg vindt plaats via email of telefonisch (Whatsapp) en bestaat uit een korte nabespreking/awareness coaching gericht op de laatste sessie.
Dus als je nog vragen hebt naar aanleiding van de healing/reading sessie of de uitwerking daarvan, bel of mail mij gerust:

  06 33848211

  info@heallight.nl