Over Moud


Moud geeft healing/reading sessies aan mensen, dieren of gericht op woningen, gebouwen en gebieden. Dit kan live of op afstand via telefoon of videobeldienst. Elke sessie is inclusief een gratis audio opname.
 

Zielewens

Stevig geaard energiewerk inzetten ter ondersteuning en begeleiding van anderen, op hun weg naar innerlijk licht en kracht. Een wens die vorm krijgt in haar praktijk Heallight: healing & reading. Moud is al vele jaren actief bezig met energiewerk en heeft diverse opleidingen gevolgd; van Engelenenergie en Reconnective Healing tot de holistische healer/reader praktijkopleiding van Bianca Willemse.
 

Innerlijke zelfontwikkeling

Healing/reading bracht inzicht, innerlijke kracht en vertrouwen om haar intuïtie te volgen op weg naar healerschap. Door intuïtief keuzes te leren maken en bewust om te gaan met intenties, veranderde haar leven geleidelijk. Het ging steeds beter passen bij wie ze werkelijk is.

Eén van de ingrijpende veranderingen was haar carrière switch van research analist in de farmacie naar schuldhulpverlening in welzijn. Een afspiegeling van haar innerlijke zelfontwikkeling; de shift van uitsluitend leven vanuit het hoofd (ego) naar leven vanuit het hart (essentie) in balans met ego.
 

Zit je even vast in jouw eigen processen van innerlijke zelfontwikkeling?

Moud begrijpt hoe pittig en ingrijpend deze processen kunnen zijn. Met haar ondersteuning en energiewerk begeleidt ze jou om door impasses/blokkades heen te breken, zodat je weer met helder inzicht en stevig op eigen kracht verder kan.

Wacht niet langer en gun jezelf ondersteuning op weg naar Jezelf!

Bel of mail gerust voor meer informatie of voor een afspraak:

  06 33848211

  info@heallight.nl